Maak het leuk met Kerst 2020

Maak het leuk met Kerst 2020

Maak het leuk met Kerst 2020

2020 is een bijzonder jaar, we mochten van alles niets en niets van alles. Dus met Kerst moeten we het daarom maar extra leuk maken. Kerst is het uitgelezen moment om gezellig met familie samen te komen en heerlijk te genieten van alle lekkernijen en een uitgebreid Kerstdiner. Dit jaar zal het iets anders gaan want er mogen maximaal maar 6 mensen aan de Kerstdis aanschuiven. Je kan er natuurlijk alsnog een fantastische avond van maken. Met een heerlijk diner en lekkere wijnen.

Omdat wij iets met wijn doen, hebben we een heerlijk Kerstdinerpakket voor jullie samengesteld. Voor iedere gang een lekker wijn. Maar wat eet je daar dan bij?

 

Bolla Gialla is heerlijk als aperitief. Deze spumante past perfect bij kleine hapjes zoals toast met garnalen of heerlijk bij tonijn. De wijn smaakt ook heerlijk bij bruschetta di pomodori.

 

Arneis is een lekkere zachte witte wijn die goed samen gaat met lichte salades met kip en kalkoen. Maar ook perfect bij de octopus salade met rucola past.

 

De Vore Pecorino is een hartige witte wijn die lekker is bij visgerechten. Drink de Vore bijvoorbeeld bij Acqua Pazza, daar past deze wijn goed bij.

 

Piromafo is een knaller. Drink bij rood vlees uit de oven, wild zwijn of hertenbiefstuk. De Tagliata pas daar dan ook perfect bij.

 

Om het diner nog feestelijker te maken, hebben we er ook een fles Barolo bij gedaan. Gewoon omdat het kan. Drink deze bij stoof- en gegrild vlees. Een super combinatie met truffel. Maar ook voor bij pittige oude kazen niet verkeerd. Drink de Barolo bij deze heerlijke Risotto met truffel.

 

Als klap op de vuurpijl zit er nog een Moscato d’Asti bij. Een heerlijk fris zoete wijn met bubbels. De perfecte afsluiter van het diner. Bij luxe desserts met fruit een serieuze oppepper en laag in alcohol. Dus heerlijk bij de dronken abrikozen.

 

Lekkers bij de Koffie

Wil je nog iets lekkers bij de koffie dan adviseren wij de lekkere likeuren van Limonio zoals Limoncello, Mandaretto en Cannella van Limonio uit Sicilië. Heerlijke likeuren gemaakt van alleen biologisch geteeld fruit. Kijk snel en bestel!
Wil je advies over wijnen bij je Kerstdiner dan kan je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag met het samenstellen van een wijnarrangement.

 

Het is nog even weg maar wij wensen iedereen alvast een fijn Kerstdiner.

 

Team Numero-V!

Numero-V Nieuwsbrief