Over ons

Wij zijn Annemarie en Marjolein, twee zussen die gek zijn op de Italiaanse levensstijl. We reizen regelmatig naar Italië om zelf de beste en lekkerste wijnen te ontdekken en te proeven. Daarbij letten we niet alleen op de smaak van de wijnen maar juist ook op de mensen die de wijn maken. Want hun passie en traditie is van grote invloed op de uiteindelijke smaak van de wijn.

Met onze vrienden en familie delen wij onze grootste ontdekkingen. Zo ontstaat een netwerk van goede smaak. En dat delen we weer graag met jou!

 

We kennen de wijnmakers persoonlijk

Je vindt bij ons wijnen van kleinere wijnhuizen uit diverse gebieden in Italië. We kennen de wijnhuizen persoonlijk, want we vinden goed contact met onze leveranciers heel belangrijk. Zo weten we nog meer over onze wijnen en het verhaal erachter.

Wij adviseren je op het gebied van wijn en geven je graag wijn- en spijssuggesties. Ook delen we leuke adressen met je en proberen we je op de hoogte te houden van alles wat er in wijnland omgaat. Van kookschool tot wijnbar, van boerenmarkt tot boutique hotel, van pinot grigio tot limoncello. Als het bij ons in de smaak valt, laten we het jou weten. Hebben we iets niet in ons assortiment? Of wil je dat we je helpen met je wijn- of spijsvragen? Vraag het ons!

Volg ons voor updates ook op facebook.

Contact opnemen?

Bijzondere adressen

Wij hebben vast een aantal bijzondere adressen voor jullie geselecteerd!

 • Andrea Bucci

  Andrea Bucci is een beeldend kunstenaar. In zijn gallerie in Lucca (Toscane) heeft hij sculpturen staan van beelden die de gewone dingen des levens beschrijven. Een menselijk lichaam, fruit, planten maar dan met een kleine vervorming. Als je toevallig in Lucca bent neem dan absoluut even een kijkje in zijn gallerie.

 • Kaaswinkel Alexander Hoeve

  De Alexander Hoeve Rijnstraat is een van onze partners. Naast kazen uit alle windstreken, brood en fijne vleeswaren, vind je hier ook een kleine selectie van onze wijnen.

   

   

 • De Kruidfabriek by Lute

  De Kruidfabriek is gesitueerd in een oude kruitfabriek in Ouderkerk a/d Amstel. De gerechten van de kaart zijn creatief, eigentijds en heel betaalbaar lekker. Absolute aanrader is de truffelrisotto. To die for!

 • B&B Andaluc

  B&B Andaluc ligt op 5 minuten rijden van Maastricht in het rustige dorpje Kanne. Op weg naar de B&B kom je langs diverse wijnboerderijen en Chateau Neercanne.

  Het appartement is gezellig ingericht in Bric & Brac stijl en biedt alle comfort voor een rustig nacht en een heerlijk ontbijt met uitzicht op de tuin.

  Goed om te weten, Andaluc verkoopt ook hoogwaardige Spaanse Olijfolie. Deze vind je ook terug bij diverse restaurants in Nederland, waaronder Vis aan de Schelde en de Roastroom.

Numero-V Nieuwsbrief