Over ons

Wij zijn Annemarie en Marjolein, twee zussen die gek zijn op de Italiaanse levensstijl. We reizen regelmatig naar Italië om zelf de beste en lekkerste wijnen te ontdekken en te proeven. Daarbij letten we niet alleen op de smaak van de wijnen maar juist ook op de mensen die de wijn maken. Want hun passie en traditie is van grote invloed op de uiteindelijke smaak van de wijn.

Met onze vrienden en familie delen wij onze grootste ontdekkingen. Zo ontstaat een netwerk van goede smaak. En dat delen we weer graag met jou!

 

We kennen de wijnmakers persoonlijk

Je vindt bij ons wijnen van kleinere wijnhuizen uit diverse gebieden in Italië. We kennen de wijnhuizen persoonlijk, want we vinden goed contact met onze leveranciers heel belangrijk. Zo weten we nog meer over onze wijnen en het verhaal erachter.

Wij adviseren je op het gebied van wijn en geven je graag wijn- en spijssuggesties. Ook delen we leuke adressen met je en proberen we je op de hoogte te houden van alles wat er in wijnland omgaat. Van kookschool tot wijnbar, van boerenmarkt tot boutique hotel, van pinot grigio tot limoncello. Als het bij ons in de smaak valt, laten we het jou weten. Hebben we iets niet in ons assortiment? Of wil je dat we je helpen met je wijn- of spijsvragen? Vraag het ons!

Volg ons voor updates ook op facebook.

Contact opnemen?

    [recaptcha]

    Numero-V Nieuwsbrief