I feudi di Romans

I feudi di Romans

De Familie

Een hele familie die de droom van Severino deelt. Een droom waarvan de contouren zijn bepaald door Severino’s zoon Enzo, en zijn neven, Nicola en Davide. Het echte geheim achter dit alles is een hecht gezin en een sterke vertrouwensrelatie die in de loop der jaren is opgebouwd met het personeel en de medewerkers.

Gisteren

Een stuk land dat grotendeels over het hoofd werd gezien en als niet waardig werd beschouwd, werd in de jaren vijftig gekozen door Severino Lorenzon. Vijf hectare land, de rivier de Isonzo als een betrouwbare bondgenoot en de weelderige wildernisomgeving, zo begon het verhaal van I Feudi di Romans allemaal.

Vandaag

Er worden meer dan 500.000 flessen wijn geëxporteerd naar zo’n 24 landen. En hoewel het hebben van een breed distributienetwerk inderdaad belangrijk is, is het aannemen en volgen van respectvolle en duurzame wijnbouwpraktijken voor ons nog belangrijker.

Morgen

Onze inzet vandaag en voor de toekomst is om nieuwe wijnen te ontwikkelen die ons verhaal vertellen, en die ons definiëren als een familie die gebonden is aan hun land en gepassioneerd is door duurzaamheid. Voor een toekomst waarin onze wijnen over de hele wereld op eettafels belanden.

 

Wil je kennis maken met de wijnen van I feudi di Romans? Kijk dan snel in onze wijnshop naar de selectie van I feudi di Romans.

Numero-V Nieuwsbrief