Corona crisis: met een goed glas wijn ziet de wereld er toch rooskleuriger uit.

Corona crisis: met een goed glas wijn ziet de wereld er toch rooskleuriger uit.

Corona crisis

De persconferentie van 13 oktober jl. gaf weer een grote domper voor de horeca. Restaurants en cafe’s moeten weer dicht voor in ieder geval vier weken. Wat wij daar van vinden? We zijn het er niet mee eens. Vooral restaurants hielden zich perfect aan de regels maar het kabinet is onverbeterlijk. Het is te ingewikkeld om onderscheid te maken.

 

Wat kunnen Numero-V hier aan doen?

Nou wij kunnen het leven iets aangenamer maken door wijn te schenken. Tijdens de eerste lock-down hebben we het comfortpakket geïntroduceerd. Dit pakket hebben we nu aan het jaargetijde aangepast. Zo kan je heerlijk genieten van herfstige wijntjes thuis op de bank. Volgens ons ziet de wereld er dan toch weer een beetje rooskleuriger uit.

 

Wat zit er dan in dit pakket?

Om het thuis gezellig te maken hebben wij voor jou een wijnpakket samengesteld dat alles in zich heeft. Bubbels, wit, rosé, rood en likeur. Twaalf flessen Italiaanse kwaliteitswijn voor de prettige prijs van 99,95 euro.

Op deze manier steken wij graag een hart onder de riem en hopen dat jullie ondanks alles toch een fijne tijd hebben. Lekker voor de open haard met een goed glas wijn. Kijk snel naar de aanbieding en bestel hier.

 

Wij wensen jullie een rooskleurige wijn-Lock-down.

 

Team Numero-V

 

Numero-V Nieuwsbrief